miercuri, 31 martie 2010

Ghimpu: Daca cetatenii vor dori Unirea, nimeni nu are cum sa ii impiedice

Presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, crede ca societatea moldoveneasca este in schimbare si, daca cetatenii tarii sale vor dori sa se uneasca cu Romania, nimeni nu are cum sa ii impiedice.

"Daca or sa doreasca cetatenii (unirea - n.red.), si in primul rand cei ai Republicii Moldova, nu ii va opri nici NATO, nici Federatia Rusa, nici Bucurestiul. Eu stiu un lucru, timpul lucreaza in favoarea a ceea ce discutam noi acum. De ce credeti ca a spus un deputat comunist ca daca se include limba romana in Constitutie, inseamna un prim pas spre unirea cu Romania? Noi vorbim romaneste", a declarat Ghimpu pentru
Adevarul.

Liderul de la Chisinau considera ca "timpul lucreaza, se schimba generatiile, oamenii cunosc adevarul, nu mai pot fi manipulati", asa incat acuma moldovenii nu mai pot crede ca Romania este ultimul imperiu, dusmanul celor care locuiesc in Republica Moldova.

"In 2018, vreau sa le vad (cele doua tari - n.red.) asa cum vreau eu. O sa vedem. Realitatea este mai puternica. Asa a fost si cu Germania. Cine mai credea ca o sa vina anul in care zidul ala o sa dispara?", se intreaba Ghimpu.

Cat despre situatia problematica din Transnistria, Ghimpu sustine ca UE a gresit putin in acest caz si Chisinaul nu va accepta o separare a Transnistriei. "Nu acceptam si nimeni nu va accepta lucrul asta. Ar insemna sa ramana un teritoriu necontrolat, dirijat in continuare de Federatia Rusa. Ar mai insemna instabilitate la hotare. Nu o sa accepte nici Uniunea Europeana, nici Statele Unite ale Americii. Noi trebuie sa rezolvam acest conflict pe cale pasnica, iar solutia nu poate fi alta decat cea bazata pe dreptul international".

Ghimpu spera ca Moldova va ajunge la o intelegere cu Federatia Rusa. "Eu tot timpul spun ca Federatia Rusa are cu ce se mandri, nu trebuie sa se mandreasca pentru ca are tancuri de pe vremea lui Stalin sau ca are arma inventata pe timpul lui Petru I", a adaugat presedintele interimar.
...............
Dumneavoastra, doriți sau nu unirea Basarabiei cu Romania? Va rugam sa ne transmiteți părerea Dumneavoastră și sa o argumentați.

33 de comentarii:

  1. DA! Pentru simplul fapt ca suntem acelasi popor, si vorbim aceiasi limba! La aceasta s-ar mai putea adauga argumente logice, ca de exemplu ce rost are sa avem doua state in loc de unul? De ce sa facem acelasi efort (de a intra in UE si NATO) de doua ori, daca a fost facut odata?, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deoarece e cel mai firesc lucru pe care l-ar putea face doi fraţi de cruce, de sânge şi de credinţă. Orice altă justificare, ipoteze şi argumente contra sunt de prisos. Trăiască Marea Unire! Trăiască Eroii şi Părinţii noştri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Categoric DA!!! Fiindca suntem acelas popor, acelas sange.Strabunii nostri de la Bug la Tisa au varsat sange pentru libertatea noastra si noi intre Nistru si Prut sa fim dezbinati???UNIRE fara discutii!

    RăspundețiȘtergere
  4. fara discutie ca este cea mai fireasca miscare - romanii sa fie condusi de romani si sa traiasca in romania. din 6 judete romanesti nu poti face o tara!basarabenii sunt condusi de oameni de alte etnie (vezi voronin)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu! Actul nu e oportun deoarece nu este depasita atarnarea societatii moldave catre romani si invers, urmare a politicii sovine din partea Rusiei cat in Romania atat si pe teritoriul de peste Prut Este necesar să se lucreze privind stima reciproca shi ridicarea increderii interesului net economic pt unire Cu respect shi interes pt unire

    RăspundețiȘtergere
  6. dacă m-am născut în Basarabia ,sunt refugiat în România din 1944.am trăit toată viața cu dorința unirii teritoriilor românești.

    RăspundețiȘtergere
  7. in casa mea ma simt strain...am fost zmuls de la sinul mamei,educat si crescut de dusmani care si pina in prezent continua sa-mi spuna ca ei imi sunt parinti.astazi cunosc adevarul si sunt in cautarea fiintei care mi-ar alina sufletul.mai devreme sau mai tirziu ne vom regasi.
    TE IUBESC, MAMA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. SCRISOARE DIN BASARABIA
    de Grigore Vieru

    "Cu vorba-mi stramba si pripita
    Eu stiu ca te-am ranit spunand
    Ca mi-ai luat si grai si pita
    Si-ai navalit pe-al meu pamant.
    In vremea putreda si goala
    Pe mine, frate, cum sa-ti spun,
    Pe mine m-au mintit la scoala
    Ca-mi esti dusman, nu frate bun.
    Din Basarabia va scriu,
    Dulci frati de dincolo de Prut.
    Va scriu cum pot si prea tarziu,
    Mi-e dor de voi si va sarut.
    Credeam ca un noroc e plaga,
    Un bine graiul cel slutit.
    Citesc azi pe Arghezi, Blaga
    Ce tare, Doamne,-am fost mintit!
    Cu pocainta nesfarsita
    Ma rog iubitului Isus
    Sa-mi ierte vorba ratacita
    Ce despre tine, frate,-am spus.
    Din Basarabia va scriu,
    Dulci frati de dincolo de Prut.
    Va scriu cum pot si prea tarziu,
    Mi-e dor de voi si va sarut.
    Afland ca frate-mi esti, odata
    Scapai o lacrima-n priviri
    Ce-a fost pe loc si arestata
    Si dusa-n ocna la Sibiri.
    Acolo-n friguroasa zare,
    Din drobul mut al lacrimei
    Ocnasii scot si astazi sare
    Si nu mai dau de fundul ei.
    Din Basarabia va scriu,
    Dulci frati de dincolo de Prut.
    Va scriu cum pot si prea tarziu,
    Mi-e dor de voi si va sarut."

    RăspundețiȘtergere
  9. Populatiile române împrastiate pe mapamond se cifreaza la aproximativ 12 milioane (românii din teritoriile răpite : Basarabia,Bucovina de Nord, Maramureşul de Nord, românii de linga tara(Ungria,Serbia,Bulgaria), românii deportati în gulag (peste un milion), exilul românesc, emigratia şi migratia post ’89).

    Marii patrioţi români au reusit împotriva vicisitudinilor să desavîrsească unitatea ţării prin unirea din 1918, eveniment crucial în istoria noastră ca popor.

    Inceputul instabilitatii politice în 1938, a determinat o succesiune de evenimente ce au dus la ciuntirea patrimoniului naţional, mostenit din negura istoriei,(resemnarea in faţa dicktatului din 1940-pactul Ribbentrop-Molotov), furtul voinţei naţionale la alegerile din 1946, trădarea intereselor românesti la tratatul de pace de la Paris din 1947 (de către delegaţia comunistă).

    Deportarea in gulagul sovietic a aprox. 1,2 milioane de români din provinciile rapite, exterminarea elitei politice (patriotii, ctitorii unirii din 1918)în inchisori, a armatei române în lagărele de prizonieri, a permis sistemului comunist implantat să prolifereze.

    Căderea comunismului în Europa(1989)a obligat structura comunistă din România să planifice o reformare a sistemului premeditînd o schimbare de forma, perenizind sub alte forme de influenţă şi dominare controlul asupra statului.

    Fosta nomenclatură comunistă şi-a impins pionii din esalonul doi şi trei, descendenţii, pe scena politică nou creată dupa’89, ocupînd-o, impunînd desfăsurarea operaţiunilor de privatizare şi spoliere a resurselor vitale ale naţiunii în detrimentul a milioane de cetaţeni.

    Dupa jumatate de secol de intuneric in ‘89-’90 a fost un moment cind puteam sa aducem izbavirea, sa terminam cu batjocura, na fost sa fie, revolta populara(revolutia) a fost furata, generatiile tinere ce s-au implicat atunci au pierdut in fata structurilor comuniste, esaloanele inferioare au infiltrat toate organizatiile nou create.

    Partidele politice in principiu ar trebui sa fie institutii fundamentale ale statului, metamorfoza fostului conglomerat(PCR) intr-o puzderie de sateliti artificiali de toate orientarile(stinga, centru, dreapta, extrema stinga sau dreapta, iredentisti, etc), face imposibil acest lucru, tehnica lor consta in saturarea spatiului pentru a impune controlul si legea iudelor.

    Suntem 30 de milioane de romani imprastiati in toate colturile lumii, nu concep ca o casta de infractori, tradatori, iude, uzurpatori, speculanti, estimata la 30 000 personaje sa submineze natia romana.

    Rezumat : Un partid(formatiune politica) are menirea de a fi o institutie fundamentala a natiunii nu un cuib de tradatori, impostori,uzurpatori, etc.
    Potential exista, meditatia de douazeci de ani este suficienta.

    Situatia României: criza identitara, politica, sociala, economica :
    http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=228
    Nelinistea Generalilor-Nicolae DURAC :
    http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=156

    http://www.universulromanesc.org/biblio/
    http://www.procesulcomunismului.com/
    Platforma de studiu si dezbateri a proiectului pentru Romania : http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=223
    Varianta COJOCARU,site autor : http://www.variantacojocaru.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Da!Spun eu,Da!spun cei ce-si redobandesc cetateniea romana.Da!spun Romanii din toata lumea.Buneii,strabuneii nostri au fost Romani si erau mandri de ei.Sa aducem mandriea fata de niam tutoror care-si doreste!

    RăspundețiȘtergere
  11. 'UNIREA TREBUIA FACUTA IMEDIAT DE DUPA CADEREA UNIUNI SOVIETICE (1991)...DAR CUM AM AVUT SI AZI AVEM TRADATORI...IN CONCLUZIE SUNTEM O TARA DE TRDATORI...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar mai putea exista cineva acum, în secolul acesta al înmărmuririi să mai poată respira liniştit când le ştiu că fraţilor sunt departe şi nu în propria lor casă?
    Putem gândi altfel decât româneşte chiar dacă pe pământul Basarabiei locuiesc şi alte naţionalităţi decât românii pe care ei i-au găsit acolo când au năvălit cu forţa peste ei?
    Putem dormi liniştiţi când ştim că ţara încă mai este ruptă?
    Dragii mei fraţi din altă Ţară Românească vă rog din suflet să-i faceţi pe cei care se tot intitulează guvernanţi la voi să facă să ceară unirea. Noi, cei de aici, vă vrem, dar totul ţine de decizia voastră. Eu nu am văzut o demonstraţie de unire grandioasă, sau supunerea la vot a dorinţei voastre. La noi, cu siguranţă că dacă vor începe cererile voastre, noi vom face toate demersurile de unire, că suntem fraţi, avem o limbă, gândim şi trăim la fel.
    Cu multă stimă şi aştept cu nerăbdare Hora Unirii.

    RăspundețiȘtergere
  13. DA,vreau unirea cu Basarabia,intrucat mama si bunicii mei proveneau din aceasta parte a Romaniei cedata fara lupta imperiului rosu rusesc.Poate vor aparea din nou in istoria acestei natii divanurile ad-hoc care sa spuna raspicat strainatatii:noi vrem sa ne unim cu tara !

    RăspundețiȘtergere
  14. Pacat ca aceste comentarii necesita aprobare!Asta denota existenta cenzurii si gandirii comuniste de care nu a-ti reusit sa va eliberati.Pe aici se regasesc de regula patriotii adevarati.Pana si pe ei ii cenzurati tovarasi?Nu sunte-ti oare capabili sa suportati oare si pareri contrare? Nu credeti in justetea cauzei Romanesti si simtiti nevoia sa inchideti gura opozitiei ?Asta inseamna ca nu sunte-ti cu nimic mai buni decat comunistii lui voronin !

    RăspundețiȘtergere
  15. Avem si asa de multe probleme la noi cum sa mai aruncam pe apa sambetei 100 miliarde $ pt. Unirea asta efemera.In fond nu prea ai cu cine sa te unesti ,5% din populatia RM cu coonstinta romaneasca e totusi prea putin .

    RăspundețiȘtergere
  16. Da categoric! Din pacate multi sunt impotriva cu toate ca detin dubla cetatanie, adica si cea romana.

    RăspundețiȘtergere
  17. DEŞTEAPTĂ-TE
    POPOR SPRE FERICIRE
    1
    Poporul meu, vei fi mereu flămând,
    Şi îngheţat şi însetat mereu vei fi,
    De nu te vei trezi, din somn curând
    Spre viaţă fericită, - Vei muri !
    2
    De îl cinstim pe Ştefan Sfânt şi Mare,
    De îi depunem flori la monument,
    Întreaga Ţară de la Tisa pân – la Mare
    S-o reîntregim, a şi sosit acest moment !
    3
    Nu noi, ci duşmanii hotarul ni l-au pus
    Şi despărţit-ai fratele de frate,
    “Eliberarea” comuniştii ne-au adus
    Înţelegându-se cu Hitler prin tratate.
    4
    Viteazul Domn exemplul lui lăsând:
    Poporul a luptat cu forţe mici.
    Pământul, Limba şi Credinţa apărând
    De aperi Libertatea poţi să-nvingi !
    5
    Sosita-i Ora deşteptării pentru noi,
    Zdrobiţi hotarul pus de Stalin între fraţi !
    Căci Adevărul şi Dreptatea e cu voi,
    Luaţi soarta-n mâini, de nu – Veţi fi rataţi !
    6
    Poporul meu, vei fi mereu flămând,
    Şi îngheţat şi însetat mereu vei fi,
    De nu te vei trezi din somn curând
    Spre viaţă fericită, - Vei muri !

    RăspundețiȘtergere
  18. Actorul Vasile Butnaru:Romanie,ne vom intoarce intr-o zi/ne vom intoarce negresit,/vor fi apusuri aurii/cum au mai fost cand am plecat.

    RăspundețiȘtergere
  19. doru valentin axentemartie 16, 2012 10:09 p.m.

    Sunt Roman Moldovean, nascut si crescut in Romania dar cu toate rudele in Moldova furata de PORCII de la Moscova. Eu vreau unirea si nu pot sa mai astept mult pt ea. Mama e romanca 100% iar tata moldovean. A venit in Bucuresti inainte de razboi. A ramas aici dupa razboi iar toate rudele noastre sunt in Moldova pt ca mama a fost singura la parinti iar tata au fost mai multi frati si surori. Nu am pe nimeni in Romania iar familia mea o consider ca e toata in Moldova. De ce sa fiu nevoit sa am pasaport pt a merge acasa? VREAU UNIREA! Traiasca Romania Mare si Unita!

    RăspundețiȘtergere
  20. DRAGI FRATI ROMANI, ESTE DREPT CA DOI FRATI SA FIE DESPARTITI ? CINE NE A DESPARTIN PE NOI ,NOI INSINE ? NUUUUUUUUU .. ATUNCI CE MAI ASTEPTAM ? DACA STIM BINE CA DUSMANII DE RUSI ATUNCI CE ROST MAI AU INTREBARILE ? !!! HAIDETI FRATILOR SA NE STRINGEM CA SUNTEM UNA SI SA DEVENIM MAI TARI .... NU VEDETI CA TOT CA IN TRECUT ,TOTI DIN JUR NE AR VREA BUCATI ?
    DE CE VORBIM DAR NU ACTIONAM ???
    DE CE ?

    RăspundețiȘtergere
  21. PROBLEMA ADEVARATA ESTE ,SA O SPUN SI PE AEA DREAPTA ,CA NOI DIN ROMANIA NU AVEM CU CINE SA NE UNIM .. ASTA E CATASTROFA .. PENTRU CA DINCOLO DE PRUT, NUMAI CITIVA DIN BASARABENI SIAU MAI PASTRAT IDENTITATEA .. RESTUL AU DEVENIT CLONE RUSESTI .. ORI RUSOFONI .. AU AJUNS STRAINI DE IDENTITATEA LOR .. DECI DRAGI SI SCUMPI BASARABENI , CUM SA FACEM UNIREA ? EU LOCUESC IN SUA SI AM INTINLIT MULTI BASARABENI, UNII DIN EI AU FACUT SCOLI IN RO. SI CU TOATE ASTEA ,TOT CLONE RUSESTI SUNT .. ADICA SE CONSIDERA O ALTA NATIUNE DECIT CE A ROMANA .. DESI SUNT RUPTI IN CUR SI VAI DE MAMA LOR MAI UNBLA SI CU NASUL PE SUS .. DE PARCA AR FI CAZUTI DIN RAI .. CIND II INTREB DE CE SE CONSIDERA ALT CEVA DECIT ROMANI NU AU RASPUNS ,CU TOATE CA RECUNOSC CA SE TRAG CA SI RESTUL ROMANILOR DIN DACI .. SI CE TE FACI , CA ACESTIA SUNT SPUMA MOLDOVEI .. NUMAI STUDENTI .. SA MA MAI MIR DE NUSTIU CE MATUSA DE LA TARA DE PRIN RAIONUL ... STIU EU , VULCANESTI CIND ZICE CA EA E MOLDOVANA SI CA NU I ROMANCA ? HA ... SA FIM SERIOSI .. SINGURA POSIBILITATE CA MOLDOVENII SA ACCEPTE UNIREA ESTE CA RUSIA INSASI SA I INPINGA ... SI IN TIMP CE RUSIA IAR INPINGE, PESTE CAPUL LOR SA MAI VINA SI O MARE FOAMETE SI SECETA .. SA FIE STRINSI CU USA .. NUMAI ASA SE VOR UNI . FORTATI . ALTFEL NU PREA VAD EU UNIRE .. NU I CU CINE DRAGII MEI .. DAR CUM RUSIA NU VREA SA I SCAPE DIN MINA ,NICI VORBA DE UNIRE ... DECI ,INCA O DATA , SA FIM SERIOSI CU UNIREA ...... MULTI DINTRE EI NE FAC IN TOT FELUL .. SI INCA CUM .. TIGANI,JEGOSI ETC ETC .. DESI EI SUNT CUM AM ZIS , RUPTI IN CUR .. N AU NICI CE PUNE IN CEAUN .. SUNT UNICI IN PROSTIE .. CUM DUMNEZEU CA IN ANUL 2012 PARTIDUL COMUNIST SA MAI CONTINUE SA FIE ALESI CU 40 SI CEVA DE PROCENTE ??
    DESI EAU FURAT SI BATUT IN ULTIMUL HAL .. EAU INGRADIT TOATE CELE OMENESTI .. CA PE ANIMALE .. CRED CU PARERE DE RAU CA ASA DORESC EI ..... ATUNCI NU SI MERITA SOARTA ???? BA DA .. DECI DACA NU DORITI SA VA DEBARASATI DE MINCIUNA STALINISTA ,PORCOASA DE LA MARELE PORC RUS, RAMINETI FRATILOR IN SUFERINTA ... DECIT UN FRATE CARE MA URASTE SI ,PE NEDREPT, MAI BINE SA NU L AM ALATURI .. NU ?????? PARE RAU DAR ASTA ESTE REALITATEA DESPRE CE I MAI MULTI DIN BASARABIA .. SA DE A DOMUL LUMINA !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. DE CE CENZURATI MAI ASTIA ? DE CE NU MI LASATI CUVINTELE SA FIE VAZUTE DE ORBI ????? DE CE ?? AAAAA ... CRED CA SUNTETI RUSI CU NUME DE ROMANI PATRIOTI ... AHA .. ACUM CRED CA AM INTELES .. SA STITI CA SUNTETI TARI ...DAR NU MAI TARI CA ROMANII DIN AFARA ..

    RăspundețiȘtergere
  23. Din Bucuresti o urare de bine pentru frati din Rebublica,

    Basarabia Pamant Romanesc, hai o data cu unire

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa nu uitam in veci ca E SCRIS PE TRICOLOR UNIRE

    RăspundețiȘtergere
  25. Chemarea sangelui e cea mai puternica motivatie. Stim cu totii ca sangele apa nu se face si oricat nu s-ar stradui fortele monstruoase nu vor sa reusi sa ne tie pe vecie despartiti. Cu cat mai repede vom infaptui Unirea cu atat mai repede se vor sterge divergentele dintre basarabeni si romanii din dreapta Prutului. Ema

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamne ajută ca Unirea să se înfăptuiască cât mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  27. axente doru valentiniulie 07, 2012 5:29 a.m.

    Suntem frati, vorbim aceeasi limba , avem aceleasi obiceiuri. Tatal meu e nascut in 1928 in satul Leka Raion Cahul pe atunci. Razboiul l-a prins la o matusa in Bucuresti si a trebuit sa ramana aici in Romania. Mi se pare corect sa pot sa merg sa-mi vad casa bunicilor, verisorii si nepotii fara a avea nevoie de pasaport . Sunt Roman dar cu radacinile din Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  28. eu unu nu prea vreau, diferenta economica dintre tara mea Romania si Republica Moldova este prea mare, si atata timp cat colegii mei de facultate din Rep. Moldova vor unirea doar pt. a circula liber in UE, nu multutesc, mai intai sa demonstreze ca vor unirea nu datorita faptului ca pot avea libertate de a circula in UE

    RăspundețiȘtergere
  29. Da asa este Gett suntem peste 30 de milioane de energii si inteligente romanesti risipite in lume, dezbinate de interese diverse. Trebuie sa intelegem odata pentru todeauna ca doar mergand toti in aceiasi directie vom reusi sa fim respectati asa cum meritam. Toti ne intrebam - Ce face Romania pentru noi ? Este timpul sa ne intrebam ce putem noi sa facem pentru Romania ?
    Suntem muritori dar prin continuitatea obiectivelor noastre avem obligatia sa devenim nemuritori

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt din Timisoara si sustin pe deplin UNIREA BASARABIEI CU ROMANIA! CAT MAI REPEDE PENTRU CA AVEM DE LUCRU IMPREUNA!
    Nu mai trebuie amanat deloc si granita de peste Prut trebuie sa dispara!
    Avem multe lucruri de rezolvat cu fratii nostrii de peste Prut, impreuna vom reusi sa construim si sa ridicam nivelul poporului roman.
    Trebuie sa se infaptuiasa Unirea cat mai repede, sa ma urc la Timisoara in tren si sa ma dau jos la Chisinau, sustin pe deplin UNIREA.
    BASARABIA E ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
  31. ***NU EXISTĂ LIMBA MOLDOVENEASCĂ***

    Este O MINCIUNĂ RUSEASCĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

    ***NU EXISTĂ POPOR MOLDOVENESC***

    Este O MINCIUNĂ RUSEASCĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

    ***NU EXISTĂ REPUBLICA MOLDOVA***

    Este O MINCIUNĂ RUSEASCĂ a călăului ocupant STALIN!!!!


    *** Există doar LIMBA ROMÂNĂ,POPORUL ROMÂN şi
    ROMÂNIA,
    urmaşa Daciei străbune
    şi a ROMEI Împăratului Nostru TRAIAN!***




    ***Destinul nostru,al ROMÂNILOR basarabeni,

    este unul singur:

    ROMÂNIA RE-ÎNTREGITĂ!!!!!***



    Tovarăși RUSIFICATORI vicleni,mincinos numiți ”STATALIȘTI-moldoveniști”,care luați apă în gură când auziți

    SFINTELE NUME STRĂMOȘEȘTI:

    ROMÂNIA,ROMÂN,ROMÂNESC,ROMÂNEȘTE,

    băgați la bostane: NU NE MAI PUTEȚI PROSTI !

    RăspundețiȘtergere
  32. FRAȚI ROMÂNI!
    Atenţie la FORUMIȘTII PLĂTIȚI SĂ NE SCUIPE CU PROVOCĂRI RUSEȘTI,cu care CĂLĂII OCUPANŢI RUŞI au umplut ziarele,televiziunile ,forumurile şi blogurile de pe ambele părţi ale Prutului!
    Postacii KGB împrăştie pe internet VENINUL PROPAGANDEI RUSEŞTI prin VICLENIE şi MINCIUNI ORDINARE.

    Scopul lor este UNUL SINGUR: SĂ BAGE URA ÎNTRE FRAŢII ROMÂNI!!!

    MANIPULATORI KAGHEBIȘTI,nu înțelegeți?
    RE-UNIFICAREA Basarabiei cu Ţara Noastră MAMĂ ROMÂNIA
    ESTE ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE!
    AFARĂ CU ARMATA RUSĂ DE OCUPAŢIE!
    NA SYBYR cu postaciiKGB,
    afară cu COLOANA A-5-A RUSĂ de spălare a creierelor de pe forumuri !

    RăspundețiȘtergere
  33. ROMÂNIA SUNTEM NOI!
    PÂNĂ DINCOLO DE MORMÂNT!
    Şi ROMÂNIA E UNA!


    1812 a fost ÎNCEPUTUL pentru respubliKAKA MOLOTOV
    1939,1940 și 1944 au fost ANII Călăilor ROMÂNILOR,ucigașii satanici
    stalin-MOLOTOV
    2014
    va fi ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI PENTRU respubliKAKA MOLOTOV!
    Noi acum retrăim vremea LUPTEI PENTRU UNIRE dusă de buneii noştri în 1859 şi 1918!
    Noi ştim acum ce simţeau buneii noştri când Imperiile cotropitoare ,Imperiul Turc,Imperiul Rus şi Imperiul Austro-hungar
    NE INTERZICEAU DREPTUL DE A FI ROMÂNI.
    Ne interziceau DREPTUL DE A FI UNIŢI!
    Dar ca şi atunci ŞI ACUM NOI ROMÂNII NU MAI PUTEM FI MINŢIŢI!
    Cu fiecare ADEVĂR CURAT spus curajos,până la capăt,
    MINCIUNA RUSEASCĂ "respubliKAKA molotovskaya" este zdrobită.
    VENINUL Călăilor Ocupanţi Ruşi NU NE MAI POATE FACE RĂU!
    Pentru că NOI,ROMÂNII basarabeni :

    ŞTIM CINE SUNTEM şi REFUZĂM SĂ UITĂM CINE SUNTEM!
    ****SUNTEM ROMÂNI şi REFUZĂM SĂ UITĂM că SUNTEM ROMÂNI!!!****

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro