joi, 24 decembrie 2009

Chisinaul il invita in vizita pe noul ministru de Externe, Teodor Baconschi

Noul ministru roman de Externe, Teodor Baconschi, a fost invitat de omologul sau de la Chisinau, Iurie Leanca, sa efectueze o vizita in Republica Moldova la inceputul anului viitor.

Invitatia a fost formulata intr-o discutie telefonica purtata joi de Teodor Baconschi cu ministrul afacerilor externe si integrarii europene din R. Moldova, vicepremierul Iurie Leanca.

Un comentariu:

  1. Teodor Baconschi are radacini basarabene

    Teodor Baconschi, noul ministru al Afacerilor Externe al Romaniei, are radacini basarabene.

    "Am radacini familiale in Basarabia", scria insusi Baconschi intr-un articol in presa romaneasca, el fiind fiul poetului Alexandru Baconsky, relateaza
    Unimedia.

    Anterior, a fost secretar de stat, ambasador, consilier prezidential. Baconschi s-a nascut la 14 februarie 1963, in Bucuresti, este casatorit si are doi copii. El este licentiat in teologie ortodoxa, a facut masteratul si, ulterior, doctoratul in istorie comparata a religiilor la Universitatea Sorbona.

    Numele sau a fost implicat, in iulie 2007, intr-un scandal, dupa ce presa din Romania a primit o serie de e-mail-uri trimise si primite de ambasadorul Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, o parte din corespondenta electronica fiind cu Baconschi si continand si referiri la o posibila relatie intima.

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro