duminică, 20 decembrie 2009

De sărbători, Serviciul de Grăniceri va suplimenta numărul angajaţilor

Serviciul Grăniceri al R. Moldova va suplimenta de sărbători numărul angajaţilor, pentru a preveni formarea rândurilor la trecerea frontierei.

Potrivit datelor statistice anuale, în perioada sărbătorilor de iarnă, numărul cetăţenilor care trec peste frontiera de stat sporeşte considerabil. Anul precedent această cifră a constituit mai mult de 600 mii persoane şi peste 100 mii mijloace de transport.

Aplicând experienţa acumulată în acest domeniu, Serviciul Grăniceri desfăşoară măsuri de sporire a capacităţii de trecere la punctele de control, fapt ce intensifică esenţial efectuarea controlul de frontieră al cetăţenilor. În perioada sărbătorilor, la cele mai solicitate direcţii vor fi puse în funcţiune utilaje suplimentare şi va fi mărit numărul inspectorilor de frontieră pentru a preveni formarea rândurilor la traversarea frontierei.

Vă amintim, că în Serviciul Grăniceri funcţionează 24 ore „linia fierbinte” (37322) 259-675, la care puteţi obţine informaţii despre regulile de traversare a frontierei, de asemenea, pe site-ul oficial al Serviciului, cu adresa www.border.gov.md activează forumul interactiv unde fiecare vizitator poate primi răspuns la întrebările adresate.
Sursa: Jurnal.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro