duminică, 10 ianuarie 2010

Comuniştii promit o revenire în forţă

Comuniştii promit că imediat după sărbătorile de iarnă, mai exact pe dată de 11 ianuarie, atunci când revine din concediu liderul PCRM, Vladimir Voronin, vor pune la punct strategia pentru pregătirea alegerilor parlamentare anticipate.

Despre aceasta a anunţat, duminică, pentru agenţia newsmoldova.ru, deputatul comunist Mark Tkaciuk. Deputatul comunist a spus că a avut, astăzi, o discuţie cu Vladimir Voronin, în care liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova a stabilit priorităţile pentru viitor. Printre priorităţi se numără pregătirea pentru alegerile parlamentare anticipate.
Sursa: jurnal.md

2 comentarii:

  1. Un membru al organizaţiei comsomoliştilor bănuit de furtul drapelelor
    Poliţia a reţinut un tânăr de 22 de ani care a recunoscut că a demontat, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie curent, drapelul Alianţei Moldova Noastră de pe sediul acestui partid.

    Tânărul asupra căruia s-a găsit drapelul AMN a spus poliţiştilor că este membru al organizaţiei comsomoliste din Republica Moldova şi a vrut să păstreze steagul în calitate de suvenir. Tânărul respectiv este student la Universitatea Tehnică din Republica Moldova.

    Amintim că, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie curent, în municipiul Chișinău au fost înregistrate trei cazuri de sustragere a drapelelor de pe sediul unor formațiuni politice. Primul caz s-a produs pe strada București, la ora 00.40. Doi tineri, care alergau ascunzând un obiect, au fost somați de un cetățean aflat pe aceeași stradă. Indivizii au aruncat obiectul, dispărând în întuneric. Ulterior, sosiți la locul incidentului, polițiștii au constatat că obiectele aruncate reprezintă trei drapele – cel al Partidului Liberal, al Uniunii Europene și al Republicii Moldova - sustrase de pe faţada sediului, amplasat pe strada Bucureşti, 87.

    În alt caz, la poliție a parvenit un demers din partea Mişcării Acțiunea Europeană, reprezentanții căreia au declarat că pe parcursul nopţii au fost furate de pe fațada sediului formațiunii două drapele – cel al Uniunii Europene şi cel al MAE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comuniștii infirmă agravarea stării sănătaţii lui Vladimir Voronin

    Vladimir Voronin a fost astăzi ținta unor zvonuri, în legătură cu unele probleme grave de sănătate pe care le-ar avea, dar acestea au fost infirmate de către deputatul comunist, Mark Tkaciuk. “Vladimir Nicolaevici se simte minunat. Este victima unei campanii negative, care nu le va reuşi organizatorilor. Nu va avea niciun efect. Este într-o formă excelentă, normală”, a delcarat Tkaciuk, pentru jurnaltv.md.

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro