sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Voronin intra in 2010 "cu inima zdrobita" si "plina de neliniste"

Fostul presedinte moldovean Vladimir Voronin a intrat in "Noul An cu inima zdrobita, plina de neliniste pentru propria tara", dupa ce partidul sau, PCRM, a pierdut majoritatea in Parlament, potrivit mesajului sau de Revelion, relateaza Jurnal de Chisinau.

De Revelion, Vladimir Voronin i-a felicitat pe cetatenii Republicii Moldova, insa nu prin intermediul postului national de televiziune, ci prin intermediul site-ului oficial al PCRM.

"Pentru noi toti, anul care a trecut a fost dificil. Constitutia, legea, democratia, protectia sociala, patriotismul, pacea interetnica - intr-o clipa si-au pierdut valoarea in Moldova. Viata simplilor cetateni a devenit imprevizibila si fara protectie in fata criminalitatii, care din nou si-a ridicat capul.

Din aceste considerente noi toti, pentru prima data in ultimii ani, intram in Noul An cu inima zdrobita, plina de neliniste pentru propria tara", a declarat Voronin.

Dar fostul presedinte s-a aratat increzator ca anul 2010 va fi unul salvator, "care va aduce intregii Moldove eliberarea" si le-a dorit compatriotilor sai "sanatate, intelegere reciproca si bunastare".
Sursa: NewsIn

Un comentariu:

  1. Cum gandeste un roman moldovean neinfectat de virusul comunist si de mankurtizare...
    http://www.youtube.com/watch?v=hukEU649PKY&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro