joi, 18 februarie 2010

“Urechean - unica persoană raţională, Filat şi Ghimpu - periculoşi”

Unica persoană raţională din Parlamentul actual este Serafim Urechean, potrivit liderului „Ravnopravie”, Valerii Klimenko.

Potrivit lui Valerii Klimenko, premierul Vlad Filat şi preşedintele interimar, Mihai Ghimpu, sunt nişte persoane periculoase pentru Republica Moldova. "Ghimpu este foarte imprevizibil şi acest lucru este foarte periculos în politică. Iar Filat o face pe Napoleonul şi încearcă, într-o oarecare măsură, să-l copieze pe Vladimir Putin", crede Klimenko.

Liderul „Ravnopravie” susţine că actualul cabinet de miniştri este foarte slab, menţionând că "Filat încercă să acopere cu pieptul său această slăbiciune".

În context, liderul mişcării "Ravnopravie" a afirmat că în primăvară se va produce o explozie socială. "Când va veni timpul ca oamenii să prelucreze pământul şi nu vor avea cu ce, când preţurile pentru produsele petrolier20e vor continua să crească, iar Moldova va ajunge la foamete, atunci se vor produce multe lucruri în societate", a conchis Climenco.

Potrivi lui Valerii Climenco, Serafim Urecheanu este unicul din "cei patru" cu care ţara ar putea spera la o dezvoltare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro