luni, 8 februarie 2010

Voronin acuza puterea de la Chisinau ca vrea sa se unifice cu Romania

Fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a acuzat duminica autoritatile de la Chisinau ca au legaturi mafiote si intentioneaza sa uneasca tara cu Romania.

"Astazi, Partidul Comunistilor (PCRM) anunta trecerea de la apararea strategica la atacul decisiv", a declarat fostul presedinte, in prezent liderul PCRM la o intalnire care a avut loc duminica, informeaza Mediafax.

PCRM declara "mobilizare totala inaintea alegerilor", a continuat el.

"Nu mai este un secret pentru nimeni ca cei care au preluat puterea sunt niste gangsteri, inarmati cu o singura ideologie: sa-si vanda tara, pamantul, poporul", a declarat fostul presedinte.

Noile autoritati vor sa uneasca tara cu Romania, iar atunci "nu vor mai avea nevoie de Constitutie, Cod Civil sau presa independenta - Bucurestiul le are pe toate", a adaugat el.

"In anul in care se aniverseaza 65 de ani de la Marea Victorie (impotriva nazistilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial), ei aduc o blasfemie infiintand o comisie de ancheta a regimului comunist. Ei stiu, simt, tremura de frica, pe masura ce inteleg ca acesta va fi anul in care Partidul Comunist le va da o lovitura decisiva la alegerile anticipate. De aceea, credinciosi logicii lor primitive, ei incearca sa scape de singurul jucator politic serios care reprezinta intersele intregii natiuni. Dar noi stim cu totii: nu vor reusi!", a conchis Voronin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro