sâmbătă, 22 mai 2010

Ce ascunde declaratia lui Vladimir Putin: Situatia politica din R. Moldova este aproape ca cea din Kirghistan.

Situatia politica din Republica Moldova este inca instabila, "aproape ca in Kirghistan", a sustinut sambata premierul rus Vladimir Putin, intr-un interviu televizat, transmite Russia Today.

"In ceea ce priveste Moldova, suntem constienti ca situatia sa politica nu este inca stabilita. Poate nu este la fel de acuta ca in Kirghistan, dar noi am vazut-o ca este aproape ca in Kirghistan", a declarat Putin, raspunzand astfel intrebarilor privind discutiile bilaterale pe care le-a avut cu premierul moldovean Vlad Filat, in cadrul recentului summit al sefilor de guvern din CSI.

"Ne dorim sa avem nu numai granite calme in jurul Rusiei, dar si o situatie politica si economica sigura in tarile vecine, intrucat toate acestea au impact asupra noastra. De aceea vom face tot ce ne sta in putinta "pentru a ne ajuta vecinii", inclusiv Moldova", a subliniat premierul rus.

Sursa: Hotnews

Cu alte cuvinte, vor face tot posibilul sa mențină starea de instabilitate pentru a controla cat mai mult timp Moldova. Are cineva curaj sa pună pariu ca armata rusă nu va pleca din Transnistria, cel puțin în următorii 5-10 ani.

Asteptam alte puncte de vedere....

Un comentariu:

  1. Nu suntem vecinatatea imediata a Rusiei ! Nici nu avem hotar cu ea ! Minciuna ! Budapesta, Viena si Bratislava sunt mai aproape de noi decat Moscova !
    Oricum Salvarea ne e in Marea RE-UNIRE !

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro