marți, 25 mai 2010

Ghimpu vrea sa ii lase pe comunisti fara secera si ciocan

Presedintele interimar al R. Moldova, Mihai Ghimpu, a declarat ca va semna decretul de dizolvare a Parlamentului doar dupa prezentarea rezultatelor Comisiei pentru studierea regimului comunist.
"Voi semna decretul de dizolvare a Parlamentului doar dupa prezentarea rezultatelor Comisiei pentru studierea regimului comunist", a afirmat Mihai Ghimpu la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vizita la Calarasi, relateaza Unimedia.

"Astept concluziile Comisiei parlamentare speciale, care in prezent studiaza crimele comise de regimul comunist, dupa care, neintarziat, acesta va fi condamnat in Parlament", a declarat Ghimpu. El i-a asigurat pe cetateni ca "comunistii moldoveni, in frunte cu Voronin, vor ramane fara secera si ciocan", avand in vedere o posibila interzicere a simbolurilor PCRM.

Comisia pentru studierea comunismului a fost creata prin decret prezidential la inceputul anului. Ea urmeaza sa prezinte un raport final in urmatoarele zile.
Deputatii comunsti boicoteaza sedintele Parlamentului din cauza ca presedintele Mihai Ghimpu refuza, in opinia lor, sa semneze decretul de dizolvare a Legislativului si sa anunte data alegerilor anticipate. La 16 iunie expira un an de la ultima dizolvare a Parlamentului. Dupa aceasta data, potrivit legii, presedintele Republicii Moldova trebuie sa dizolve legislativul in termeni rezonabili si sa anunte data alegerilor anticipate. 
Sursa: NewsIn / Ziare.com

Mihai Ghimpu merita sa fie conducătorul basarabenilor. El si Vlad Filat sunt adevărați patrioti ce merita sa fie în fruntea basarabenilor.
Comuniștii trebuie sa fie scoși în afara legii cu totul, nu numai simbolurile lor. Nu trebuie sa li se mai permită sa ajungă în funcții de demnitate publica. Cat au fost la putere nu i-a interesat decât de buzunarul lor, nu au făcut decât sa sărăcească țara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro