marți, 11 mai 2010

Lupu: E o mândrie pentru Moldova că soldații au defilat în Piața Roșie

„Este o mândrie pentru Republica Moldova că soldații ei au defilat în Piața Roșie”, de această părere este liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu.

Deși crede că participarea ostașilor moldoveni la parada de la Moscova este o mândrie, Marian Lupu mulțumește și celor care au mărșăluit la Memorialul Eternitate, din Chișinău, la 9 mai. „Mulțumesc tuturor celor care în ziua de 9 mai au fost alături de veteranii noștri ori aceștia merită tot respectul, atenția și susținerea noastră”, se arată într-un comunicat al partidului.

„În acest an, Ziua Victoriei a căpătat o amploare deosebită și este o mândrie pentru Republica Moldova că soldații ei au defilat pe Piața Roșie, alături de militari din Europa, CSI și SUA. Astfel ne-am arătat recunoștința față de buneii și părinții noștri, care în urmă cu 65 de ani ne-au câștigat pacea, prin distrugerea mașinăriei fasciste”, crede liderul democrat.

Pe parcursul săptămînii trecute, Marian Lupu a efectuat mai multe vizite în roaioanele țării, pentru a felicita veteranii celui de-al doilea război mondial cu Ziua Victoriei.
sursa: jurnal.md


3 comentarii:

  1. Lupu sau Lupulov? Auzi la el, mandrie ca te-au chemat rusii la careu ca pe o sluga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupu, Lupulica sau Lupulov? Auzi la el, mandrie ca maldavanii au raspuns la ordinul stapanilor de a veni ca niste slugi la Moscova sa gadile orgoliul imperialistilor rusi!

    RăspundețiȘtergere
  3. si cand te gandesti ca era sa ajunga presedinte.... Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro