miercuri, 9 iunie 2010

Curtea de Apel: Mihai Ghimpu a acţionat legal, atunci când i-a interzis juristului PCRM să participe la şedinţele plenare

Curtea de Apel a decis astăzi că Mihai Ghimpu a acţionat legal, atunci când i-a interzis juristului PCRM să participe la şedinţele plenare. Acum o lună, preşedintele Parlamentului a fost acţionat în judecată de către juristul comuniştilor, Sergiu Sârbu.

Acesta spune că decizia instanţei este ilegală. Potrivit lui Sârbu, şedinţele legislativului sunt publice şi astfel oricine poate să asiste la acestea.

Juristul Parlamentului, Sergiu Bivol, spune însă că Sârbu trebuia să depună o cerere prin care să solicite personal permisiunea de a participa la şedinţe. Juristului PCRM i-a fost interzis accesul la şedinţele plenare pe 1 aprilie, transmite PUBLIKA.MD

"Decizia Curții de Apel este ilegală. Sigur, dacă va fi nevoie, această hotărâre va afi atacată la Curtea Supremă de Justiție, iar dacă situația o va cere - voi merge și în instanțele internaționale", a mai precizat Sârbu în declarațiile pentru presă.

Un comentariu:

  1. Mihai Ghimpu este singurul politician din Moldova care merita sa fie Președinte. Sa o țineți tot asa d-le Ghimpu.

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro