sâmbătă, 12 iunie 2010

Filat: „Îmi doresc să fiu favorit în Republica Moldova”

Acum, că Alianța pentru Integrare Europeană a decis că alegerile parlamentare și cele prezidențiale vor avea loc în această toamnă, premierul Vlad Filat își dorește să fie preferatul alegătorilor din Republica Moldova.

„Îmi doresc să fiu favoritul Republicii Moldova și al celor care aleg în Republica Moldova”, a declarat premierul Filat, într-un interviu pentru Hotnews.ro.

În context, Vlad Filat a menționat că Partidul Liberal Democrat nu a luat o decizie definitivă cu privire la candidatul PLDM la prezidențiale. „Nu am luat o decizie. Spuneam că urmează să medităm. Trebuie să facem calculele necesare pentru ca după participarea la alegeri în toamna acestui an să obținem rezultat maxim”, a explicat Filat.

Întrebat dacă îi face cu ochiul vreo funcție anume, pe care ar vrea s-o obțină după alegeri, premierul moldovean a menționat că niciodată nu s-a bătut pentru funcții. „Am ales, atunci când a fost nevoie, să-mi asum responsabilități. Și de această dată voi proceda la fel”, susține premierul.

Vorbind despre viitoarea guvernare a Republicii Moldova, Vlad Filat a ținut să menționeze că își dorește o guvernare liberal democrată. „Pentru mine este important ca Republica Moldova să aibă o guvernare liberal-democrată, care să poata oferi soluții țării”, a conchis premierul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro