sâmbătă, 26 iunie 2010

Ultima oră! Filat, Lupu și Urechean sunt la ședința AIE, iar Ghimpu - la Piața Centrală

Liderii PLDM, PD și AMN s-au adunat într-o ședință a Alianței pentru Integrare Europeană, transmite Publika TV. în cadrul căreia se discută despre decretul lui Mihai Ghimpu, agenda ședinței Parlamentului și inundațiile din ultima perioadă.

În același timp, Mihai Ghimpu a fost văzut în jurul orei 13:00 de reporterii UNIMEDIA la Piața Centrală la cumpărături, în zona halei agricole. Ghimpu era însoțit de paza de corp.

Amintim că ieri, 26 iunie, premierul Filat a anunțat că azi, 26 iunie, la ora 15:00, era planificată o ședință a Alianței pentru Integrare Europeană, în cadrul căreia va fi examinată situația decretului emis de președintele interimar Mihai Ghimpu referitor la comemorarea zilei de 28 iunie drept zi a ocupației sovietice.

Ulterior, vicepreședinta PL, Corina Fusu l-a contrazis pe liderul PLDM: "Filat nu are dreptul să decidă când are loc ședința AIE, deoarece președinția Alianței este deținută prin rotație, iar în acest moment este deținută de Partidul Liberal. Noi am anunțat prin intermediul secretariatului că ședința AIE va avea loc luni în prima jumătate a zilei".

Sursa: UNIMEDIA
foto: flux.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro