joi, 14 ianuarie 2010

Ambasada României în Republica Moldova caută funcţionari consulari

Ambasada României în Republica Moldova va organiza un concurs pentru angajarea a 21 de funcţionari consulari din rândul localnicilor, care să lucreze în cadrul secţiilor din Chişinău.

Concursul va consta într-un interviu şi va fi organizat la 18 ianuarie, la sediul Ambasadei din Chişinău. Condiţiile pentru candidatură includ absolvirea unei facultăţi, de preferinţă în domeniul juridic, cunoaşterea limbii române şi a unei limbi de circulaţie internaţională, dar şi abilităţi în relaţia cu publicul, relatează Interlic în pagina electronică.

Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor depune un dosar ce va cuprinde cererea de înscriere cu o motivaţie privind ocuparea unui post scos la concurs, un Curriculum Vitae şi două fotografii tip paşaport, copie după diploma de studii însoţită de original, copie după buletinul de identitate însoţită de original, cazierul judiciar din Republica Moldova şi o declaraţie olografă din care să rezulte că nu a suferit condamnări în străinătate, precum şi o recomandare de la ultimul loc de muncă.
Dosarele pot fi depuse la sediul Ambasadei României, până la 15 ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro