marți, 5 ianuarie 2010

Ex-comunistul Vladimir Ţurcan va lansa un proiect `netradiţional`

Comunistii se misca, creaza noi partide sub alte titulaturi, dar cu aceeasi palarie, astfel doresc sa slabeasca AIE cu scopul revenirii la putere. Sa speram ca basarabenii nu se vor lasa pacaliti de aceste manevre.

Fostul deputat comunist, Vladimir Ţurcan, îşi va lansa propriul proiect politic într-o săptămână. Acesta a declarat, pentru jurnaltv.md, că este urmat şi de alţi colegi care au părăsit fracţiunea Partidul Comuniştilor la începutul lunii decembrie 2009.

Ex-deputatul comunist şi actualul deputat neafiliat, Vladimir Ţurcan, susţine că va dezvălui, la 12 ianuarie, planurile privind viitorul său politic. Ex-comunistul Ţurcan susţine că deja are programată o conferinţă de presă, refuzând să ofere mai multe detalii.

La începutul lunii decembrie 2009, Vladimir Ţurcan a părăsit fracţiunea Partidului Comuniştilor, menţionând că va forma, în curând, propria forma formaţiune politică. Ţurcan a evitat să spună care va fi titulatura acesteia, dar a menţionat că va fi una netradiţională.
sursa: jurnal.md

Un comentariu:

  1. Ministrul de Interne al RM a întocmit listele preoţilor care au făcut campanie comuniştilor


    Ministrul de Interne al Republicii Moldova, Victor Catan, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut publice listele poliţiştilor implicaţi în campania pro comunistă la alegerile din 5 aprilie 2009.

    Potrivit investigaţiilor făcute de Ministerul de Interne, poliţia a practicat tortura în masă chiar în sediile comisariatelor de poliţie şi a reţinut ilegal sute de oameni.

    De asemenea ministrul a menţionat că deţine liste ale preoţilor-agitatori care s-au implicat în această campanie, deşi statutul nu le-o permite şi că aceste liste vor fi transmise mitropolitului Vladimir pentru a fi luate măsurile disciplinare ce se impun în astfel de cazuri. Victor Catan a evitat să dea detalii despre preoţii implicaţi, dar a specificat că s-au făcut vinovate de propagandă comunistă şi unele mănăstiri din subordinea Mitropoliei Moldovei.

    Pînă acum erau cunoscute public, graţie reportajelor de la Moldova 1, simpatiile comuniste ale episcopului de Bălţi Marchel şi ale stareţului mănăstirii Curchi, Siluan. Probabil, cu această ocazie, vor fi daţi în vileag şi alţi comunişti din biserică, obişnuiţi să acţioneze mai mult din umbră.

    De pe blogul parintelui ieromonah Savatie Bastovoi

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro