vineri, 5 februarie 2010

Radioul Public roman vrea sa se extinda in R. Moldova

Romanii de peste Prut ar putea sa asculte in conditii mult mai bune emisiunile difuzate de posturile Radioului Public, dupa ce Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) intentioneaza sa se extinda in Republica Moldova.
Acest lucru a fost analizat de Consiliul de Administratie al SRR in sedinta din 25 ianuarie, informeaza Mediafax.

"Dorinta Radio Romania este de a raspunde solicitarilor ascultatorilor din zona Moldovei, atat de o parte, cat si de alta a Prutului, de a recepta in conditii cat mai bune emisiunile Societatii Romane de Radiodifuziune, in special emisiunile culturale si emisiunile muzicale", a declarat Maria Toghina, presedintele-director general al SRR, pentru agentia de stiri citata.

In prezent, programe ale Radio Romania Actualitati sunt retransmise in Republica Moldova prin intermediul postului de radio Vocea Basarabiei.

Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) detine in prezent posturile Radio Romania Actualitati, Radio Romania International, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Antena Satelor, Radio3Net, Radio Bucuresti si peste 10 statii regionale. Acestora li se adauga, printre altele, postul online pentru copii Kids Radio si agentia de presa Rador.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro