marți, 30 martie 2010

Întâlnirea deputaților comuniști cu Mihai Ghimpu - una decisivă

Deputații comuniști vor decide dacă revin la ședințele Parlamentului sau dacă vor continua boicotarea acestora. Tot mâine, comuniștii vor decide dacă reinițiază referendumul pentru acordarea votului de neîncredere actualei guvernări.

Deciziile comuniștilor urmează a fi luate după întâlnirea pe care aceștia o vor avea cu președintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, după ce acesta a acceptat invitația comuniștilor de a participa la ședința fracțiunii PCRM.

Potrivit deputatului comunist, Vadim Mișin, fracțiunea PCRM va înainta mâine o serie de condiții președintelui Ghimpu, printre care dizolvarea Parlamentului și stabilirea datei alegerilor parlamentare anticipate. „În caz contrar, PCRM va reiniția colectarea semnăturilor pentru un referendum național de acordare a votului de neîncredere actualei puteri”, spune Mișin, care crede că PCRM ar putea aduna peste 900 de mii de semnături.

Mihai Ghimpu s-a arătat foarte discret în ceea ce privește participarea sa la ședința fracțiunii comuniste, menționând că „urmează să se vadă cum va decurge întâlnirea”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro