vineri, 31 decembrie 2010

Lupu s-a imbratisat cu Voronin in Parlament

Presa de la Chisinau relateaza cu diverse nuante o scena petrecuta joi in Parlament - dupa ce liderul democrat Marian Lupu a fost ales presedinte al forului legislativ, s-a imbratisat si sarutat cu liderul comunist Vladimir Voronin, care prezida sedinta in calitatea sa de decan de varsta.

"Emotii mari astazi in Parlament", a comentat Publika TV. "Dupa ce a fost ales in functia de presedinte al Parlamentului, Marian Lupu a fost asaltat de colegii sai din Legislativ, care s-au inghesuit sa-l felicite.

Induiosat, Lupu n-a reusit sa se abtina fara sa-l imbratiseze pe fostul sau sef de partid, Vladimir Voronin, fapt care insa, se pare, nu prea i-a placut liderului comunist. Acesta a declarat, dupa sedinta Parlamentului, ca dorinta de imbratisare nu a fost reciproca si ca liderul PD l-a sarutat fortat", au relatat jurnalistii de la Publika.

Pe de alta parte, au notat ei, Marian Lupu afirma ca nu vede nimic nefiresc in acest gest. "Pentru mine in aceasta tara, oponent politic nu inseamna a fi dusman de moarte. Din momentul in care ne place sa vorbim de valori europene, trebuie noi mai intai de toate sa ne comportam ca europenii", sustine presedintele Parlamentului.

La randul sau, UNIMEDIA publica o fotografie si scrie sub titlul interogativ "Sarutul dulce al...razbunarii?" ca dupa investirea lui Marian Lupu in functia de presedinte al Parlamentului, acesta l-a tras de mana si l-a imbratisat demonstrativ in fata camerelor pe liderul PCRM, Vladimir Voronin.

"Nu eu l-am felicitat pe Marian Lupu, el m-a felicitat. El cu de-a sila m-o tras in brate. Si acum voi toti o sa prelungiti sa aratati cum el ma pupa pe mine. Dar aceasta nu a fost reciproc. A fost o iesire emotiva a lui Marian Lupu", a explicat Vladimir Voronin gestul liderului democrat.

De cealalta parte, scrie UNIMEDIA, presedintele PD, Marian Lupu, isi explica gestul ca un semn de cultura politica.

UNIMEDIA reamineste ca in campania electorala Vladimir Voronin l-a numit pe Lupu alcoolic si epileptic. Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro