joi, 30 decembrie 2010

Filat, Lupu si Ghimpu au semnat reconstituirea Aliantei pentru Integrare Europeana

Cele trei partide proeuropene parlamentare din Republica Moldova, PLDM, PD si PL, au semnat, joi, acordul de reconstituire a Aliantei pentru Integrare Europeana.
"Le multumesc colegilor pentru tot. Cer scuze intregii republici pentru aceasta perioada complicata. Important este ca am ajuns la acest moment. Imi exprim sincer increderea ca ceasta Alianta va functiona 4 ani de zile", a declarat liderul PLDM, Vlad Filat, citat de Unimedia.

"Stimati colegi, va multumesc. Din partea PD vreau sa va anunt despre decizia Consiliului National al PD despre reconstituirea Aliantei pentru Integrare Europeana. Au fost discutii lungi si grele. Mai putin conteaza procesul, mai mult conteaza rezultatul. Suntem aici pentru peorformante de ordin economic si social, pentru dezvoltarea democratiei in R. Moldova. Vreau sa multumesc partenerilor pentru constructivism si flexibilitate pentru a ajunge la un final de negocieri, care de fapt marcheaza un nou inceput", a spus si Marian Lupu.

"R. Moldova are viitor si ma bucur ca astazi suntem in fata dvs. Cu acest acord venim sa bucuram cetatenii. Este clar care este obiectivul principal al nostru. Sa nu uitam ca politica externa depinde de politica interna. Avem multe lucruri de facut. Acum ramane sa ne bucuram de Revelion si de trecerea in 2011", a subliniat Mihai Ghimpu, presedintele PL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro