duminică, 18 noiembrie 2012

Rogozin, pus pe jar de Timofti. Vicepremierul rus a cerut o nouă întrevedere cu Filat


Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a întâlnit repetat, aseară, cu premierul moldovean Vlad Filat înainte de a pleca la Moscova. "Golos Rossii" scrie că întrevederea a fost cerută de Rogozin, după ce, în ajun, preşedintele Nicolae Timofti s-a opus deschiderii unui consulat rus la Tiraspol.
Postul de radio mai notează că discuţiile au avut loc cu uşile închise. Sâmbătă, în timp ce se afla în regiunea transnistreană, demnitarul rus a declarat că afirmaţiile preşedintelui Moldovei sunt interesante, dar că îl interesează, în primul rând, ce zice şeful Executivului.

Guvernul nu a confirmat, deocamdată, discuţiile de aseară cu vicepremierul rus şi nu a comentat aceste declaraţii. Vineri, preşedintele Nicolae Timofti a afirmat că despre deschiderea unui consulat al Rusiei la Tiraspol se va putea vorbi doar după retragerea trupelor ruseşti din stânga Nistrului.
Sursa: www.publika.md

2 comentarii:

  1. Citat: „...demnitarul rus a declarat că afirmaţiile preşedintelui Moldovei sunt interesante, dar că îl interesează, în primul rând, ce zice şeful Executivului.” Cum vine asta, domnilor? În Republica Moldova, premierul e mai mare decât preşedintele ţării? Sau demnitarul rus era beat? Ori prost de-a binelea, încât să recunoască, pe faţă, că Filat e omul Moscovei? Ori nu se sinchiseşte, fiindcă el, Rogozin, este emisarul preaputernicului ţar Putin?
    Sau toate la un loc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana! Cine a nascut prostiile acestea cu Tiraspolul?... Au trecut atitia ani,dar nimeni din imparatii Moldovei nu a facut nimic sa tocneasca treaba.... ,numai vorbe de pe pereti ! Nici un pic de respect nu se vede la noi in partea Rusiei de azi... Si mai asteptam ceva de la rusi? Ei demult sau intors la noi cu spatele,nu au cu cine vorbi!

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro