marți, 5 ianuarie 2010

Marian Lupu ar fi rămas în PCRM

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.  
 
Marian Lupu ar fi rămas în Partidul Comuniştilor, dacă acesta ar fi fost reformat în unul de orientare social-democrată şi modernizat conform normelor europene. Liderul Partidului Democrat din Moldova a declarat, pentru Jurnal TV, că totuşi nu crede că ar fi putut exista un asemenea scenariu pentru Partidul Comuniştilor, în anul care a trecut.

“Prezenţa mea în PCRM putea fi extinsă, dar în alte circumstanţe. Dacă vedeam că această forţă politică urmăreşte transformarea într-un partid de orientare social-democrată, modern şi european, participam cu multă plăcere la acest proces. Dar circumstanţele au fost acelea care au fost şi nu cred că ar fi putut exista un alt scenariu pentru PCRM, decât cel înregistrat în 2009”, susţine ex-comunistul Lupu.

Marian Lupu a părăsit, în iunie 2009, rândurile PCRM, din care a făcut parte mai bine de patru ani, motivând plecarea sa prin faptul că viziunile sale politice şi cele ale partidului nu coincid. Ulterior, Marian Lupu s-a alăturat Partidului Democrat din Moldova, devenind liderul formaţiunii.
Sursa: jurnal.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro