duminică, 7 februarie 2010

Noua doctrina militara rusa vede scutul antiracheta ca o amenintare directa


Presedintele rus Dmitri Medvedev a semnat, vineri, doua documente referitoare la politica militara si nucleara a Rusiei, ce catalogheaza instalarea scutului antiracheta si apropierea NATO de granitele sale drept amenintari grave si dau unda verde atacurilor nucleare preemptive.
Documentele parafate de Medvedev traseaza directia viitoare a armatei ruse, ce urmeaza sa fie modernizata si eficientizata, in anii urmatori, identificand in acelasi timp si principalele amenintari la adresa securitatii nationale a Rusiei, transmite agentia RiaNovosti.

2 comentarii:

  1. rusii nu se dezmint...ei stiu doar sa ameninte cu pistolul la ceaafa...asa au facut si la sfaarsitul anilor 40, asa fac si acum...dar romania este in nato si ii vom arde pe rusi daca indraznesc sa faca ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Neinfectat de Comunism" - nu încurca ruşii cu imperiul sovetic, pistoul era pus oricui care se împotrivea doctrinei. Daca azi în Rusia au mai rămas elite politice care continuă tactica sovetică, asta nu înseamnă că poporul rus trebuie să raspundă pentru ei.

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro