luni, 8 februarie 2010

O delegatie parlamentara de la Chisinau se afla in Romania pana miercuri

O delegatia a Parlamentului Republicii Moldova, condusa de presedintele Comisiei pentru politica externa si integrare europeana, Igor Corman, face in perioada 7-10 februarie o vizita oficiala in Romania, potrivit unui comunicat al legislativului de la Chisinau.

Vizita are loc la invitatia Comisiei pentru politica externa a Senatului Romaniei.

Din delegatia moldoveana mai fac parte deputatii Boris Vieru (PL), Vasile Balan (AMN), Ion Butmalai (PLDM) si Grigore Petrenco (PCRM).

Oficialii moldoveni vor avea intrevederi cu Mircea Geoana (presedintele Senatului), Titus Corlatean (presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului), Viorel Hrebenciuc (presedintele Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului), Attilla Karodi (presedintele Comisiei pentru politica externa a Camerei Deputatilor), precum si cu ministrul de Externe al Romaniei Theodor Baconschi, cu reprezentanti ai administratiei prezidentiale si ai Departamentului pentru afaceri europene al Guvernului Romaniei.

In cursul intalnirilor vor fi discutate cooperarea interparlamentara bilaterala si, in special, de aspiratiile europene ale Republicii Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro