luni, 1 martie 2010

La Chișinău a fost deschis biroul senatorului român Viorel Badea

Începând cu ziua de astăzi, la Chişinău intră în funcţiune biroul parlamentar al senatorului român, Viorel Badea, care se va afla în centrul comercial „Le Roi”, din sectorul Telecentru al capitalei. Potrivit senatorului român, biroul va avea scopul îmbunătăţirii comunicării între cetăţenii români, dar și cei străini, cu instituţiile statului român.

Biroul va lucra două ore pe zi, timp în care asistenții vor prelua toate cererile şi petiţiile cetăţenilor. Viorel Badea va veni cel puţin o dată la cinci săptămâni şi se va afla la Chișinău două zile, timp în care va avea întrevederi cu cei înscrişi în audienţă. Birouri similare vor fi deschise în curând la Cahul şi Bălţi.

Tot astăzi, la Chișinău, va fi deschis și un oficiu pentru afaceri şi investiţii, amplasat în incinta aceluiaşi centru comercial. Oficiul va fi instituit de către o organizaţie non-guvernamentală din România şi va oferi asistenţă pentru investitorii străini, care vin în Republica Moldova. Totodată, potenţiali investitori din Europa de Vest vor fi atraşi prin intermediul acestui oficiu. Continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro