miercuri, 10 martie 2010

PCRM inițiază referendum pentru vot de neîncredere puterii actuale

Decizia liderilor Alianței pentru Integrare Europeană de a anula alegerile parlamentare anticipate și de adoptare a unei Constituții a Republicii Moldova este o tentativă de uzurpare a puterii în stat și încălcarea supremației legii. În acest sens, Partidul Comuniștilor anunță inițierea imediată a referendumului național pentru acordarea votului de neîncredere

Declarația a fost făcută de către deputații comuniști, Igor Dodon, și Vadim Mișin, în cadrul unui briefing de presă. Potrivit acestora, Partidul Comuniștilor anunță boicotarea lucrărilor Parlamentului și inițierea unui referendum național pentru acordarea votului de neîncredere puterii actuale.

„PCRM anunță decizia de inițiere imediată a referendumului național privind votul de neîncredere actualei guvernări în persoana președintelui și a guvernului RM. Totodată, PCRM anunță boicotarea deplină a participării reprezentanților săi la lucrările Parlamentului de legislatura a XVIII-a”, au declarat comuniștii.

În final, deputații comuniști au declarat că PCRM face apel la tot poporul moldovenesc „ca acesta să dea dovadă de cele mai bune calități patriotești și de devotament valorilor europene pentru apărarea democrației și independenței Republicii Moldova”. vezi articolul complet..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro