vineri, 2 aprilie 2010

Salt impresionant pentru selecţionata de fotbal a Moldovei

Salt impresionant pentru selecţionata de fotbal a Moldovei. Echipa noastră a urcat treisprezece poziţii în clasamentul lunii martie dat publicităţii de către Federaţia Internaţională de Fotbal. Naţionala Moldovei ocupă locul 87 şi se află chiar în faţa Africii de Sud, gazda campionatului Mondial din acest an.

Venirea lui Gabi Balint pe banca tehnică a naţionalei Moldovei a avut un efect pozitiv imediat. Tricolorii au învins în primul meci al anului, 1-0 cu Kazahstan şi drept rezultat au urcat treisprezece poziţii în clasamentul FIFA pe luna martie. Moldova ocupă locul 87 cu un total de 373 de puncte.

Dintre adversarele Moldovei în preliminariile Campionatului European 2012, cea mai bună clasare o are Olanda, care se situează pe treapta a treia a ierarhiei mondiale. Suedia este pe locul 40, Ungaria –52, Finlanda –54, iar San Marino -202.

Lider în clasament este selecţionata Spaniei, urmată de Brazilia.

Naţionala ţării noastre va disputa la sfârşitul lunii mai două meciuri amicale în timpul unui cantonament de pregătire în Austria, cu Azerbaidjan şi cel mai probabil cu o echipă calificată la mondialul din Africa de Sud.

Mai mult sport veţi găsi accesând JURNAL Sportiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro