vineri, 28 mai 2010

Ghimpu, despre prieteni care l-au trădat: „Ştiu cum e când te arzi”

„Am avut prieteni lipiţi de mine prin anii 1988-1990, au ajuns chiar cumetri, dar m-au trădat şi au trecut de partea comuniştilor prin 1998. De atunci sunt atent în astfel de situaţii”. Declaraţia a fost făcută de preşedintele interimar al Republicii Moldova, speakerul Parlamentului, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „Chestiunea Zilei”, la Jurnal TV.

Ghimpu a făcut aceste declaraţii, fiind întrebat dacă a existat sau există vreun om de afaceri care ar simpatiza Partidul Liberal. Totodată, Ghimpu a refuzat să dea numele omului de afaceri care l-a trădat.

„Mai bine fac totul singur, decât să încălzesc o viperă lângă mine. Nu am dreptul să spun că toţi sunt aşa, dar ştiu cum e când te arzi”, a mai adăugat preşedintele, în context.

Fiind întrebat dacă îl cunoaşte pe Vladimir Plahotniuc, care ieri a ieşit pentru prima dată în public, în cadrul unei emisiuni televizate, Mihai Ghimpu a spus că îl cunoaşte, dar că nu s-au văzut de vreo 10 ani. „L-am cunoscut în 2003-2004, când ni s-au intersectat domeniile de activitate”, a mai spus Ghimpu. sursa: jurnal.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro