sâmbătă, 12 iunie 2010

PDM a ieșit la atac: Actuala guvernare este doar cu un picior, comuniștii l-au ales pe Ghimpu, iar partidele liberale promovează un capitalism sălbatic!


Partidul Democrat a lansat azi, 12 iunie, o serie de critici dure, atât la adresa Partidului Comuniștilor, dar și la adresa "partidelor liberale" din cadrul Alianței pentru Integrare Europeană. "Actuala guvernare este doar cu un picior, deoarece nu am putut alege președintele țării. Comuniștii l-au ales pe Ghimpu, deoarece nu l-au dorit pe Marian Lupu. Partidele liberale promovează un capitalism sălbatic", a declarat Dumitru Diacov, președinte de onoare al PDM, pe un ton dur.

Retorica dură a fost susținută și de președintele PDM, Marian Lupu, care a declarat că "Partidul Democrat nu acceptă să ofere muniții celor, care vor să arunce în aer R. Moldova".


Liderii PDM au avut și un ton mai diplomat. În timp ce Lupu a subliniat că PDM va face "o majoritate parlamentară doar cu cei, care vor avea aceleași principii ca și noi", Diacov a menționat că "Referendumul pentru modificarea Constituției este o sarcină a tuturor" și a invitat colegii de partid ca, "de mâine, toți să se apuce de treabă!"

VEZI AICI transmisiunea LIVE de la evenimentul PDM.

Sursa: UNIMEDIA

Un comentariu:

  1. cearta intre partidele pro-vest va duce apa la moar partidelor pro-rusia...

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro