sâmbătă, 19 iunie 2010

Voronin: Chirtoaca e un oligofren, Ghimpu are probleme cu capul

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, e un oligofren si un prapadit, iar Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat, este "mobila" in AIE si nu el ia decizii acolo. Declaratiile apartin presedintelui PCRM, Vladimir Voronin, lansate joi seara, in cadrul emisiunii "Fabrika" de la Publika TV.
In cadrul emisiunii, Voronin l-a numit pe Diacov ca este "mai flacau decat mine", care "nu se poate apleca si nu vede pamantul din cauza burtii sale", relateaza
Unimedia.

Liderul PCRM a declarat despre Mihai Ghimpu, presedintele interimar al Republicii Moldova, ca are "probleme cu capul" din ce in ce mai grave, iar despre premierul Vlad Filat ca "are noua consilieri din alte tari si asta nu e bine".

Despre Serafim Urechean, Vladimir Voronin a declarat "ii place sa fie jertfa, ca o baba la piata... asa gros cum este el". 

3 comentarii:

  1. Pai, bolsevicii intotdeauna au dispretuit Omul, creatia lui Dumnezeu. Altfel n-ar fi ucis zeci de milioane de nevinovati, in cel mai cumplit genocid din istorie. Daca in Basarabia, la fel ca in toata Romania, ar exista o justitie functionala, acest criminal Voronin ar da declaratii de dupa gratii sau dintr-o lume mai buna si mai dreapta decat cea bolsevica. Asa insa isi arata doar 'bunele maniere' in fata celor care au proasta inspitratie sa-i asculte tampeniile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare Voronin este un fel de Corneliu Vadim Tudor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Voronin este chiar mai rău decât Vadim, Voronin și-ar vinde și familia rușilor, nu numai țara, pentru a beneficia de putere. Vadim nu cred ca ar face asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro