sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Rusia nu acceptă abordarea subiectelor ce țin de regiunea transnistreană cu NATO


Pe toată perioada negocierilor cu Alianţa Nord Atlantică (NATO), Federația Rusă nu va accepta abordarea subiectelor ce țin de legitimitatea trupelor militare ruse în cele două regiuni separatiste georgiene (Abhazia și Osetia de Sud, - n.r.), dar și în regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Declarațiile în acest sens au fost făcute de reprezentantul Rusiei la NATO, Alexandr Grușko, informează UNIMEDIA cu referire laReuters.

„Obiectivul principal este ca aceste consultări, să nu le numim negocieri, să se înceapă fără abordarea unor probleme politice”, a declarat reprezentantul Rusiei la NATO.

3 comentarii:

  1. Ăştia sunt de o obrăznicie fără margini. Încă se trezesc pe vremea lui Petru I şi nu-i pune nimeni la punct.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se simt încolțiți și din acest motiv sunt asa de rai. Mențin aceste conflicte înghețate pentru ca știu ca astfel NATO nu se va apropia și mai mult de ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ruşii sunt şmecheri, le arată „pisica” americanilor pe timpul negocierilor. E un şantaj ordinar, care face parte deja demult din trusa lor de machiaj politic, demonstrând încă o dată cât sunt de cruzi şi că nu-i interesează deloc ce şi cum gândesc popoarele pe care le aruncă în joc.

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro