miercuri, 12 mai 2010

Împușcături în Chișinău: S-a tras din mașină cu numere transnistrene

Două tinere au fost rănite în această seară pe străzile capitalei. Potrivit datelor preliminare, poliția califică aceste cazuri drept acte de huliganism.

Purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliție, Adrian Jovmir, a precizat, pentru Jurnal.md, că o femeie a fost rănită în fața oficiului poștal de la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vlaicu Pârcălab, vis-a-vis de primărie.

„Pe la ora 20.40, dintr-un automobil de culoare întunecată, cu numere de înmatriculare transnistrene, s-a tras dintr-o armă pneumatică, iar în urma împușcăturii, o femeie a fost rănită la picior”, susține Jovmir. Potrivit acestuia, în acest moment, femeia este internată la spitalul de urgență din capitală și se află în stare normală.

Mai mult decât atât, femeia este cea care a dat detalii despre automobil, precum că este de culoare întunecată și cu numere transnistrene. Femeia nu a reținut însă numărul și modelul mașinii din care s-a tras în ea.

Totodată, polițistul de gardă de la spitalul de urgență a declarat, pentru Jurnal TV, că o o altă tânără a fost rănită în această seară, la fel, dintr-o armă pneumatică, tot dintr-o mașină cu numere de înmatriculare transnistrene, dar în sectorul Ciocana din capitală. Purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliție susține însă că nu cunoaște nimic despre un asemenea caz. Sursa: Jurnal.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro