miercuri, 20 aprilie 2011

Marian Lupu vine la Bucuresti

La invitatia presedintelui Traian Basescu, presedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, vine la sfarsitul saptamanii viitoare in Romania, in zilele 28-29 aprilie.
Seful statului moldovean va avea mai multe întrevederi de rang înalt, cu scopul dezvoltării relațiilor de buna vecinătate si colaborare dintre cele doua state, informează Evenimentul Zilei.

Programul vizitei include intrevederi cu Traian Basescu, presedintele Senatului, Mircea Geoana, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, premierul Emil Boc si, probabil, cu liderii grupurilor parlamentare, a mai spus oficialul de la Chisinau. De asemenea, Lupu a mentionat ca se va intalni si cu oameni de afaceri, potentiali investitori, prin intermediul Camerii de Comert si Industrie a Romaniei.

"Este o vizita care se inscrie perfect in paleta dimensiunii de diplomatie, promovata in mod evident pe linia institutiei prezidentiale", a spus Marian Lupu.

"Scopul este de a dezvolta relatiile de buna vecinatate si colaborare dintre doua state vecine, atat in contextul filierei bilaterale, pe plan de dialog politic, relatii comerciale, schimburi economice, investitii cat si in contextul sustinerii demersurilor europene ale Republicii Moldova", a conchis presedintele R. Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro