luni, 19 septembrie 2011

Voronin acuza Bucurestiul ca se implica in deciziile de la Chisinau

Fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a lasat de inteles ca Romania se implica in deciziile de la Chisinau, lucru pe care nu il face administratia rusa.

"Moscova nu e Bucuresti, sa ne spuna in fiecare zi ce picior si unde sa-l mutam", a fost raspunsul fostului sef de stat la intrebarea daca Rusia isi doreste ca in Moldova sa fie organizate alegeri anticipate, informeaza In Profunzime.

Vladimir Voronin a mai spus ca este convins ca vor fi alegeri anticipate, desi nu stie cu precizie la ce data.

"Toate aceste figuri politice de la guvernare au cazut de acord ca alegerile anticipate sunt inevitabile. Intrebarea este cine primul o sa vorbeasca despre aceasta. Cu smecheriile acestea, cu Constitutia, cu PCRM, fara PCRM, cu cumpararea voturilor sau nu, vom avea alegeri anticipate numaidecat. Cand? Specialist pe timpuri este Filat. Intrebati-l pe el. El spune ca la toamna o sa fie presedinte. Poate el stie si cand o sa fie alegeri", a declarat liderul PCRM.

Fostul presedinte al Republicii Moldova sustine ca alegerile anticipate vor aduce castig comunistilor.

"Daca au loc anticipate, PCRM preia guvernarea, pentru ca oamenii au fost dusi in eroare. Alegatorii democrati, de exemplu, nici in vis nu s-au gandit ca democratii vor face alianta cu liberalii sau aceiasi liberal-democrati, care nu s-au gandit niciodata ca partidul o sa faca alianta cu liberalii. Ma doare tot ce se poate durea de durere fizica. Cum e posibil sa tradam alegatorii si sa ne ducem sa ne pupam cu Ghimpu?", a conchis Voronin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro