vineri, 23 martie 2012

Florin Piersic vrea cetatenie moldoveneasca

Cunoscutul actor roman Florin Piersic, aflat la Chișinău pentru doua spectacole la Teatrul National "Mihai Eminescu", intentioneaza sa solicite cetatenia Republicii Moldova.

Florin Piersic a declarat pentru Radio Chisinau ca este legat sufleteste de Basarabia nu doar prin spectacolele pe care le sustine de mai multe ori pe an la Chisinau sau pe alte scene din Republica Moldova.

Tatal sau a fost medicul veterinar al judetului Soroca. Astfel, copilaria autorului a fost plina de povestiri frumoase ale tatalui despre aceste locuri, amintiri care acum sunt completate de imaginea publicului cald de aici.

Avand in vedere afectiunea reciproca dintre el si basarabeni, actorul s-a decis sa faca pasul cel mare si sa urmeze exemplul romanilor basarabeni care solicita cetatenia Romaniei, dar... in sens invers. 
 Sursa: AGERPRES

Un comentariu:

  1. BAI FLORINE .......... DESI IMI ESTI DRAG , AICI VREAU SA ZIC CA AI FACUT O DE OAE ........ AICI CERIND CETATENIE MOLDOVENEASCA TU BA FRATE ,FARA MINTE , INCURAJEZI CLONELE ASTEA DE MOLDOVENI SA CREADA CA CHIAR ESTE O NATIUNE DE MOLDOVANII ... PARE RAU .. DAR PENTRU ASTA TE AS BATE .. SI TE AS REFUZA ....... PACAT CA NU GINDESTI ..

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro