luni, 12 martie 2012

Nicolae Timofti, candidatul AIE pentru functia de Presedinte al Republicii Moldova

Nicolae Timofti este candidatul Aliantei pentru Integrare Europeana (AIE) la functia de presedinte al Republicii Moldova, au anuntat, luni, Mihai Ghimpu, Vlad Filat si Marian Lupu.
"Am discutat tot ce trebuie sa discuti cu viitorul presedinte, problemele sociale, economice, programul. Noi consideram ca e un candidat bun, e un om cu experienta.

Timofti este omul legii si speram ca ne va ajuta sa realizam programul AIE: combaterea coruptiei, reformele in organele de drept", a spus Mihai Ghimpu, citat de Unimedia.

Totodata, atat Vlad Filat, cat si Marian Lupu si-au exprimat convingerea ca Republica Moldova va avea, in sfarsit, un presedinte dupa alegerile din 16 martie. Sedinta speciala a Parlamentului este programata pentru vineri, ora 15.00.

Liderul PLDM a declarat ca Timofti urmeaza sa aiba o discutie cu grupul deputatilor socialisti, fara de care candidatul AIE nu poate fi ales, dar si cu deputatul neafiliat, Mihai Godea. La randul sau, democratul Marian Lupu a spus ca AIE nu examineaza scenarii de esec.

Nicolae Timofti a fost si el prezent in sala, subliniind ca functia de presedinte este o responsabilitate foarte mare, pe care si-a asumat-o, promitand ca va raspunde la toate intrebarile jurnalistilor in viitorul apropiat.

In prezent, Timofti are sustinerea a 58 de deputati PL, PLDM si PD. Nicolae Timofti are 62 de ani si activeaza de peste 30 de ani in sistemul judecatoresc.

4 comentarii:

  1. Marian Lupu a fost cel care a cedat totul, de dragul AIE, de dragul Republicii Moldova. Doar PDM a fost acel partid care indiferent de declaratiile colegilor a chemat la conlucrare si consens. Bravo echipa PDM !!! E Timpul ca Republica Moldova sa aiba presedinte !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ar fi mai simplu ca viitorul presedinte al Moldovei sa fie de fapt Presedintele Romaniei? Asteptam voturile voastre. Ar fi frumos ca pe listele de candidati sa fie si optiunea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va veni vremea când vom fi iar uniți sub același nume: ROMÂNIA

    RăspundețiȘtergere
  4. Va veni vremea cînd vom fi uniţi sub numele DACIA

    http://www.youtube.com/watch?v=duj_84hnc58

    RăspundețiȘtergere

Blog din Moldova Display Pagerank toateBlogurile.ro